Online Matkustaminen

Online Matkustaminen. Kuinka nähdä maailma poistumatta kotoa

Museo

Metropolitan Museum of Art, New York

New Yorkin Metropolitan Museum of Art on Louvren jälkeen toiseksi suosituin museo. Tässä on kaksi miljoonaa näyttelyä egyptiläisistä muumioista nykytaiteeseen. Museon historia alkoi vuonna 1866, mutta päärakennus avattiin vasta 14 vuoden kuluttua. Nyt Metropolitan on yksi maailman suurimmista museoista. Paitsi maalauksia ja veistoksia pidetään täällä, voit myös katsoa suuri kokoelma aseita, soittimia, vaatteita ja asusteita. Voit viettää useita päiviä täällä, ja tämä on vain nähdä tärkeimmät näyttelyt. Maksu liput museo on perustuu periaatteeseen Ehdotti Ottamista, kun ei ole kiinteitä kustannuksia sisäänkäynti lippu, mutta on suositeltavaa, hinta. Katso 406k näyttelyitä museon kokoelmasta ja lue julkaisu eri aiheista..

 

Uffizi Galleria

Firenzen galleriaa pidetään yhtenä maailman vanhimmista museoista. Aluksi rakennus oli luotu hallinnollinen toimielin, eräänlainen business palace 16-luvulla – tästä nimi ”office gallery”. Heti rakentamisen jälkeen galleria alkoi koristaa taideteoksia Kaikkialta Euroopasta: siellä ilmestyi antiikkiveistoksia, flaamilaisten ja italialaisten maalareiden teoksia, kuvakkeita, kuvakudoksia. Vuonna 1769 Galleria oli avoinna yleisölle, ja sitä on sittemmin kehitetty edelleen museona. Nykyään Uffizi on Italian suosituin taidemuseo. Tutustu näyttelyiden luetteloon, jossa on yksityiskohtaiset kuvaukset.

Budapestin taidemuseo

Museo on Unkarin suurin Ulkomaisen taiteen kokoelma. Näyttely koostuu kuudesta osastosta: muinaisesta egyptiläisestä taiteesta uusiin mestareihin. Erityisen kiinnostavia ovat 1500-luvun tuntemattoman taiteilijan (Master M. S.) teokset ja useat saksalaisten, flaamilaisten ja italialaisten mestareiden tyylilajit. Ajoittain museossa järjestetään näyttelyitä ulkomaisista museoista, mukaan lukien Louvre. Katso näyttelyitä ja kävele salien läpi.

Hermitage

Eremitaasi on yksi Venäjän tärkeimmistä taidemuseoista. Alkoi niin henkilökohtainen kokoelma maalauksia venäjän Keisarinna Katariina II, ajan Hermitage on kasvanut suuri museo monimutkainen – tänään se koostuu viidestä rakennuksesta, mukaan lukien winter Palace – entinen asuinpaikka Romanov-dynastian. Kokoelma sisältää yli kolme miljoonaa näyttelyitä, esihistoriasta nykypäivään. Eremitaasin jalokivet ovat vanhojen mestareiden teoksia – jotka olivat suosittuja venäläisten hallitsijoiden keskuudessa – nämä ovat italialaisten ja flaamilaisten taiteilijoiden maalauksia: Leonardo da Vinci, Giotto, Rembrandt, Van Dyck ja muut. Katso näyttelyitä, lue yksityiskohtaiset kuvaukset ja kävele salien ympärillä.

Versailles

Versailles on barokkiarkkitehtuurin maailman symboli. Yli vuosisadan, Versailles oli asuinpaikka ranskan kuninkaiden, ja vuonna 1801 se avattiin yleisölle museona. Nykyään täällä kerätään yli 60 tuhatta taideteosta, mikä heijastaa Versaillesin kaksoisluontoa palatsimuseona. Suurin osa teoksista kuuluu ranskalaiseen taiteeseen ja kattaa laajan historiallisen ajanjakson: keskiajalta 1800-luvulle. Tutustu näyttelyihin ja lue museon historiasta ja perinnöstä.

Teatteri

Wienin Valtionooppera

Wienin valtionooppera on nykyään yksi maailman suosituimmista oopperataloista; sillä on suurin ohjelmisto. Vuoden aikana oopperatalossa järjestetään yli 50 erilaista oopperaa ja 10 balettia 350 esityksessä. Wienin oopperatalo oli suunnitellut paikallinen arkkitehti Augustus Zikard von Zikardsburg, ja koko sisustus valittiin sisustusarkkitehti Eduard van der Nüll. Oopperatalon avajaisia leimasi Mozartin ooppera Don Giovanni 25. toukokuuta 1869. Eri vuosina, kuuluisat muusikot Gustav Mahler, Franz Schalk, Karl Böhm ja muut johtajat olivat Wienin Opera. Wienin valtionoopperassa järjestetään myös vuotuinen Wienin pallo. Katso kuuluisien Wienin oopperoiden lähetyksiä.

Baijerin Ooppera

Baijerin ooppera on vuonna 1653 perustettu Saksan johtava oopperatalo. Mozartin, Richard Wagnerin, Franz Lachnerin ja Karl Orffin teokset suoritetaan Baijerin oopperan lavalla. Oopperatalo on Baijerin valtionoopperan ja Baijerin Valtionbaletin kotipaikka. Tällä hetkellä oopperan pääkapellimestari on Kirill Petrenko, ja oopperan johtaja on Klaus Bachler. Münchenin Oopperajuhlat järjestetään joka kesä Baijerin oopperassa. Katso kuuluisien oopperoiden lähetyksiä.

Pariisin Kansallisooppera

Pariisin kansallisooppera on yksi maailman vanhimmista oopperoista. Sen historia ulottuu yli 4 vuosisataa. Nyt Paris Opera omistaa 2 rakennukset: Opera Garnier, rakennettu aikana, Napoleon III, ja Opera Bastille, avasi kunniaksi kaksisataavuotisjuhla storming Bastille. Tärkein maailman oopperan ensi-ilta, kuten Iphigenia in Tauris, Don Carlos, Hugenotit ja Sisilian Vespers, suoritettiin lavalla ooppera. Katso kuuluisten pariisilaisten oopperoiden lähetyksiä.

Valtion Akateeminen Mariinsky-Teatteri

Valtion akateeminen Mariinsky-teatteri on yksi Venäjän ja maailman johtavista musiikkiteattereista. Teatteri nimettiin Mariinskyksi Aleksanteri II: n keisarinna Maria Alexandrovnan vaimon kunniaksi. Kaksivuotisen historiansa aikana teatteri on esittänyt maailmalle monia erinomaisia musiikkitaiteilijoita. Balettitanssijat Anna Pavlova, Galina Ulanova ja Rudolf Nureev näyttelivät siellä. Oopperat Boris Godunov, toukokuun yö, demoni ja Patakuningatar näytettiin ensin teatterin lavalla. Käy teatterissa verkossa.