SAFARIT JA MUUT OHJELMAPALVELUT

Oletko unelmoinut pororekiajelusta tähtitaivaan alla? Entäpä nopeatempoisesta kelkkasafarista jäisellä joella tai tuntea vedet silmissä kun kiidät metsien läpi huskyvaljakolla tai lasket pitkin koskea kumiveneellä?
Safartica tekee unelmistasi totta ja tarjoaa elämyksiä, jotka tulet muistamaan ikuisesti. Safarimme arktiseen luontoon ovat taianomaisia ja unohtumattomia kokemuksia. Oppaamme ovat kokeneita luonnossaliikkujia ja jakavat mielellään osan näistä taidoistaan ja kokemuksistaan kanssasi. Safarimme on suunniteltu itsenäisille omatoimimatkaajille, kannuste- ja vapaa-ajanryhmille sekä yrityksille.

Viikko-ohjelma

Talven viikko-ohjelmasta löydät päivittäin lähtöjä niin husky- ja porotiloille kuin erilaisia ja pituisia moottorikelkkasafareita. Kesällä ohjelmassa on mm. koskenlaskua ja kanoottirektiä. Viikko-ohjelmat sopivat omatoimimatkalaisille, sillä minimihenkilömäärä on 2 aikuista. Lapset nauttivat jouluisin -25% alennuksesta ja muina aikoina -50%. Lisätietoa Safartican sivuilta!

Ryhmät

Isommille ryhmille löydät ohjelmaehdotuksia Safartican sivuilta ja mikäli niistä ei löydy juuri ryhmällesi sopivaa, räätälöimme juuri teille sopivan paketin tarpeenne ja toiveenne huomioon ottaen.

Pitkät moottorikelkkasafarit

Mikäli kaipaat lisähaasteita ja haluat nauttia moottorikelkkailusta enemmän mitä viikko-ohjelmat tarjoavat, tutustu Safartican sivuilta löytyviin pitkiin safareihin. Pituudet vaihtuvat yhden yön retkestä viikon mittaiseen seikkailuun.

TripAdvisor – asiakkaiden kommentteja safareistamme!