Kuinka matkustaa

Kuinka matkustaa, kun olet luonnon rakastaja

Joku, joka arvostaa ulkona, tiedät, että et voi matkustaa kuten kaikki muutkin. Sen sijaan, että jet-asetus maailman suurimmissa kaupungeissa, mieluummin maa jonnekin runsaasti koskematonta maastoa. On paljon helppoja tapoja varmistaa, että matkasi on yhtä luonteeltaan raskas kuin se on luontoystävällinen. Seuraavassa on neljä esimerkkiä tavoista ottaa ekologisempi lähestymistapa matkoihisi.
Valitse oikea kuljetustapa
Olet luultavasti kuullut lauseen ”hiilijalanjälki.”Vain jos et ole-se on tapa mitata, kuinka vahingollista käyttäytymisesi on ympäristössä. Mitä pienempi tuloste jätät taakse, sitä parempi maailma on vanavedessä.

Lentoliikenne on yksi pahimmista niin pitkälle kuin hiilijalanjälkeä menee, mutta se ei ole aina niin yksinkertaista kuin sanomalla ”ei” lento. Joskus sinun on vain päästävä lentokoneeseen määränpäähän, ja siinä tapauksessa et voi tehdä paljon muuttaaksesi matkasi reittiä. Jos matkustat kuitenkin yksin, lento on yleensä helpompaa maan päällä kuin jos ajat yksin.

Mutta lisää paikallisiin kohteisiin – ja matkoihin, joita käytät ainakin yhden ystävän kanssa – voit tehdä vihreän päätöksen päästä luonnolliseen määränpäähän. Osoittautuu, että linja-autolla matkustaminen tekee pienimmän vaikutuksen; junilla on myös paljon pienempi vaikutus planeetalle. Jos sinun täytyy ajaa, yritä käyttää hybridi-ajoneuvoa tai pienempää autoa niin, että tuotat vähemmän päästöjä.

 

Pakkaa vähemmän

Jos olet menossa erämaahan, tiedät jo, sinun ei tarvitse paljon kannalta muodikasta vaatekaappi kohteita. Voit todennäköisesti sovittaa kaikki tarpeet reppuun ja suunnata retkeily-tai retkeilymatkallesi helposti.

Vaikka olet menossa pois ”normaali” loma, voit tehdä oman osittain pakkaus vähemmän ja ottaen joitakin paino paineita pois teidän ilma-aluksen, linja-tai juna. Enemmän painoa aluksella, sitä enemmän polttoainetta tarvitaan, jotta suorittaa valitsemasi kuljetusmuoto, joten jätä kotona, mitä et todella tarvitse.

 

Pysy jossain vihreänä

Kun yhä useammat ihmiset ovat huolissaan maan suojelemisesta, yhä useammat hotellit tarjoavat ympäristöystävällistä majoitusta. Voit etsiä näitä tietoja verkossa etsimällä organisaatioita, jotka arvioivat hotelleja siitä, kuinka vihreät ne ovat. Rakennusmateriaalien, pesula politiikan, jotkut paikat ovat hyvin tietoisia kuinka paljon he käyttävät ja mitä vaikutuksia niiden toimilla on alueen ympärille.

Voit tietysti viedä sen vielä pidemmälle valitsemalla pysyä räätälöitymmässä majoituksessa, kuten maaystävällisessä hirsimökin vuokrauksessa. Yksi, nämä asuinsijat ovat usein piilossa keskellä luontoa ja luonto etsit, niin ei olisi tarvetta kuljetus yli kaksi metriä, kun saavut. Hirsimökin rakentaminen ei vaadi yhtä paljon ihmisen valmistamaa materiaalia tai energiaa kuin perinteinen koti.

Tapa varmistaa, että loma-asunto on mahdollisimman vihreä, on omistaa se itse ja kasvattaa se kaikilla maapallon ystävällisillä lisäominaisuuksilla. Aurinkopaneelit ja energiatehokkaat kodinkoneet, yksityisyyden tarjoamia istutettu puita, voit tehdä hirsimökki vihreä pakopaikka nauttia tulevina vuosina.

 

Koe myös paikallisesti

Toinen tapa turvata rakastamasi paikat on tukea heitä taloudellisesti. Kun matkustat uuteen luonnolliseen paikkaan, muista kokea se tavalla, jolla siellä asuvat ihmiset tekevät. Se tarkoittaa, että sinun pitäisi käyttää samoja kauppoja, syödä paikallisissa ravintoloissa, ja kokemus yhteisön taidetta ja kulttuuria. Se on helppo ketjun ravintoloita ja huvituksia tulla ja ei vain nauhat yhteisö, sen kulttuuri, mutta myös kääntyä luonnon alueiden rakennustyömailla. Paikallisten yritysten tukemisesta on niin paljon hyötyä, mukaan lukien ympäristön suojeleminen ei-toivotulta kehitykseltä.

 

Nyt on aika mennä

Nämä tiedot mielessä, olet valmis tekemään suunnitelmia vihrein, kaikkein maaystävällinen matka vielä. Luonnon rakastajana et voi myöskään pyytää lisää lomalta. Joten, pakata laukut kevyesti, hallituksen linja, tarkistaa osaksi teidän hirsimökki ja saada tietää paikalliset: olet valmis todellinen ec0-ystävällinen loma ulkona.